Generasjonsang

1. mars gikk 14 sangglade og spente barn og 3 voksne tur til Ringsaker sjukehjem. Vi hadde fått lov til å komme og glede de eldre med en liten konsert.

Vi kom ned og der satt 24 personer og ventet på at vi skulle starte. Vi hadde øvd dagen før og trodde vi hadde mange sanger, men da vi var ferdig med det vi hadde øvd på sa en av de eldre: "dere kan ikke slutte nå, vi har lyst til å høre mer!" 

Og barna hadde lyst til å synge mer så vi sang mere og mere. 

Noen av de eldre lo, andre tørket tårer, det ble allsang da vi sang Per Spelmann og Kjærringa med staven, barna stod sammen og strålte og var svært engasjerte. Nøtteliten hadde fått lov til å være med og han kom frem fra kofferten sin og ble med da det ble sunget "Nøtteliten" og da ble det mere allsang. 

Vi sang masse folkemusikk for det er jo noe vi har som tema i barnehagen dette året og det er sanger som barna har likt og lært seg fort, og vi merket at de som hørte på nikket gjenkjennende til en del av dem. 

Etter siste sang takket vi for oss, vi fikk stor applaus og barna fikk mange gode kommentarer av de som hadde hørt på på vei ut av rommet og så spiste vi matpakker før vi dro tilbake til barnehagen. 

Da vi satt og spiste matpakker så snakket vi om konserten og barna var svært fornøyde og de ønsket å komme tilbake til sjukehjemmet og synge en annen gang.